marți, 14 iunie 2016

"Nopti de Vama 2", de Dan Nita

Am scris majoritatea acestor povestioare in Vama Veche, fie la Stuf noaptea, fie la Pirati la o masa, fie la un foc de tabara pe malul marii, fie in camping in cort, fie pe strada unde stateam sa dau primul volum. Normal, si ele inspirate de oamenii si intamplarile din jurul meu de atunci ;-)

Cum povestioarele sunt diferite si independente unele de celelalte, nu e musai sa cititi primul volum ("Nopti de Vama") pentru a trece la acesta ;-) Spre deosebire de acela, sunt mult mai multe in care am povestit direct, totusi, am pastrat si metoda de a mai transforma unele personaje in gaze, flori sau copii :-D, metoda care a avut succes in primul.

O sa cititi despre aventurile a doua fete vesele in Vama si a vecinului lor de cort extrem de iubaret :-D; despre un pusti din vama, pus pe sotii; despre doua gaze ciudate care se tem sa nu se raneasca reciproc in dragostea lor; despre aventuri in bastionul rock-ului din Vama, Corabia Piratilor; despre un tip venit in Vama ca sa se regaseasca dupa o despartire, dar care isi da seama ca acest lucru este mai greu decat credea; despre fata care isi imaginase un prieten imaginar pentru a scapa de avansurile aiurea etc. O sa va placa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu