"Foamea si abundenta. O istorie a alimentatiei in Europa" face parte dintr-o serie foarte interesanta scoasa de Polirom - "Constructia Europei" - cu diverse studii privind dezvoltarea continentului nostru in istorie.
luni, 28 septembrie 2015
"Foamea si abundenta", de Massimo Montanari
Cavalerii medievali trebuiau sa manance corespunzator rangului lor, adica imens si, mai ales, carne. In anumite perioade, daca erai nobil, trebuia sa ai mancarurile cat mai condimentate, nu pentru ca asa iti placeau la gust ci pentru a-ti sublinia rangul si averea, aratand ca iti permiti sa cumperi din plin condimentele care erau extrem de scumpe :) In plus fata de acestea veti gasi o gramada de alte informatii in carte despre ce, cum si de ce mancau ce mancau stramosii nostri.
"Foamea si abundenta. O istorie a alimentatiei in Europa" face parte dintr-o serie foarte interesanta scoasa de Polirom - "Constructia Europei" - cu diverse studii privind dezvoltarea continentului nostru in istorie.
"Foamea si abundenta. O istorie a alimentatiei in Europa" face parte dintr-o serie foarte interesanta scoasa de Polirom - "Constructia Europei" - cu diverse studii privind dezvoltarea continentului nostru in istorie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu